FAQ

K: Miksi luulette pystyvänne muuttamaan maailmaa, vaikka kukaan muukaan ei ole siihen pystynyt?
V: Isoilla kansanliikkeillä ON ennenkin muutettu maailmaa, ainakin yksittäisissä asioissa. Nyt vaan maailmantilanne on niin umpisolmussa ja syöksykierteessä, että tarvitaan kaikkien aikojen isoin joukkoliike. Koko maailman täytyy yhdistyä. MUN-GOlla on tähän hyvät edellytykset, sillä se on täysin neutraali organisaatio kaiken suhteen ja toimii yhteisenä kielenä kaikkien osapuolten välillä. MUN-GOon mahtuu jokainen!

K: Puhutte paljon paremmasta maailmasta. Mikä on teidän näkemyksenne paremmasta maailmasta? Mitkä ovat tärkeimmät asiat konkreettisesti, joihin haluatte puuttua?
V: Maailman ja nykyisen hyvinvointiyhteiskunnan tuhoutumisen estäminen on MUN-GOn ensisijainen tavoite, lisätietoa kohdassa Maailmanpelastusprojekti. Tätä asiaa kaikki MUN-GOOn liittyvät ihmiset tulevat ajamaan. Miten – se on heidän päätettävissään. MUN-GO ei merkitse yhtä totuutta tai agendaa, vaan kaikki MUN-GOlaiset saavat ajatella omilla aivoillaan ja toimia omilla tavoillaan maailman parantamiseksi.

K: Oletteko joku uskonto? Elämäntapasääntönne vihjaavat sinne suuntaan…
V: Emme ole uskonto, mutta pyrimme luomaan MUN-GO-Elämäntavan, joka kannustaisi ihmisiä olemaan hyviä ihmisiä ja tekemään toisillensa hyvää. Keräämme kuitenkin MUN-GOn elämänohjeisiin ja periaatteisiin ajatuksia joka paikasta ja monet fiksut ajatukset ovat tulleet sukupolvilta toisille uskontojen mukana. Emme hylkää hyviä ajatuksia siksi, että ne ovat olleet käytössä jossain uskonnossa tai vaikka Maon Punaisessa kirjassa.

K: Oletteko oikeistolaisia vai vasemmistolaisia?
V: Emme kumpiakaan. MUN-GO on neutraali järjestö/liike ja tuemme kaikkea hyvää toimintaa riippumatta tekijästä. Pyrimme avaamaan poliitikkojen ja kadunmiesten ajattelua siihen suuntaan, että he tajuaisivat, että ajatuksemme ja aatteemme ovat paljon taustastamme, elämänkokemuksista ja yhteiskunnallisesta asemasta riippuvaisia. Suurin osa meistä tarkoittaa hyvää, ongelma on vaan siinä ettemme ymmärrä toisiamme.

K: Miksi pelottelette maailman tuhoutumisella, vaikka maailmantilanteessa ei ole mitään huolestuttavaa? On vastuutonta leikkiä ihmisten suurimmilla peloilla.
V:
Maailmantilanne on todellakin vakava. Todisteet pystyt lukemaan helposti lähdeviitteistämme. Vastuuttomasti tässä toimii valtamedia, joka ei ole sinulle näistä asioista kertonut. Se, että ihmiset pelästyvät lievästi herätessään tosiasioihin, on pientä verrattuna siihen, että päästäisimme mainitsemamme uhat toteutumaan.

K: Miksi haukutte valtamediaa ja väitätte, että se sensuroi ja vääristelee tietoa?
V:
Sensuuria on monenlaista, niin suoraa kuin epäsuoraakin, Suomessa enemmän jälkimmäistä. Lisätietoa voit lukea Lähdeviitteistämme. Kilpailun kiristyessä, kiireen lisääntyessä ja rahoituksen vähentyessä suomalainen media on joutunut vähentämään tutkivaa journalismia huomattavasti ja ottaa suurimman osan uutisistaan suoraan kansainvälisiltä uutistoimistoilta. Nämä uutiset tulevat lähes täysin USA:sta vain 5-6 johtavasta mediakonsernista, joilla on läheiset suhteet jättiyrityksiin, suurpankkeihin ja puolustusteollisuuteen. Tällöin on itseasiassa aivan ymmärrettävää, että eteemme ei tule uutisia jotka olisivat suuren rahan intressien vastaisia. Jos käyt edes vilkaisemassa vaihtoehtomedioita, kuten suomenkielistä www.verkkomedia.org :ia, huomaat että  valtamedia ei käsittele yhtään maailmanuhkien SYISTÄ kertovia aiheita.

K: Oletteko USA-vastaisia? Suomen ei parane suututtaa suurvaltoja!
V: Emme ole USA-vastaisia, MUN-GO ei ole vastaan mitään ryhmää, valtiota tai ketään yksilöä. USA:n poliittinen johto on vain pahasti suurpankkien ja monikansallisten yritysten hallussa, jolloin USA toimii heidän etujensa mukaisesti. Ja koska rahan edulle voi maailmansotakin olla hyvä bisnes, emme voi katsoa sivusta heidän toimintaansa. Lisäksi USA:n hallinto valmistautuu todistettavasti tappamaan ja vangitsemaan OMIA kansalaisiaan miljoonittain antamalla talousjärjestelmän ryöstää kansalta kaiken superrikkaille, jolloin köyhillä ja keskiluokalla ei ole muuta keinoa kuin ryhtyä kapinaan. USA maailman rikkaimpana valtiona voisi välttää massamurhan, mutta koska se polkisi superrikkaiden lyhytaikaisia etuja, se tekee sen ainoastaan erittäin suuren joukkoliikkeen painostuksen avulla. Suomi ei ole suututtamassa suurvaltoja, sillä MUN-GO on itsenäinen vain hyvän puolesta toimiva organisaatio.

K: Mitä mieltä olette Suomen valtion toiminnasta?
V: Se kaipaa huomattavaa skarppaamista. Lisätietoa ”Maailmanpelastusprojektin” kohdassa ”Suomen asema.”

K: Miksi ette vain yritä suojella luontoa tai anna rahaa Afrikan nälkäänäkeville, vaan viljelette tylsää tietoa taloudesta ja politiikasta?
V: Koska KAIKKI, mitä maailmassa tapahtuu RIIPPUU eniten TALOUDESTA. Kaikki maapallon uhat ovat jollain tavalla talouden väärinkäytösten aiheuttamia. Tämä on hyvä kaikkien tajuta. Jos maailman rahajärjestelmää ja globaalia markkinataloutta ei saada muutettua kaikkien etua ajavaksi, kaikki uhat joista olemme puhuneet tulevat toteutumaan. POLITIIKKA on ainoa keino, jolla maailmaa muutetaan väkivallattomasti. Ihmisten täytyy tietää siitä, jotta he osaavat vaatia korruptoituneita poliitikkoja toimimaan kaikkien hyväksi. Luonnonsuojelu ja rahan antaminen Afrikkaan ilman talouden ja politiikan muutosta on sama kuin yrittäisi sammuttaa tulipaloa sylkemällä.

K: Väitätte, että politiikka on korruptoitunutta. Ei ainakaan Suomessa!
V: Meidänkään käsityksemme mukaan suurin osa suomalaisista poliitikoista ei ole korruptoituneita. Ongelma on kuitenkin siinä, että politiikka toimii hierarkioissa ja ryhmäkurin avulla, jolloin ei tarvita kuin muutama korruptoitunut poliitikko huipulla ja muut hyväntahtoiset ihmiset äänestävät hänen mukaansa. On paljon todisteita siitä, että Suomen eduskunnassakaan ei sallita vapaata keskustelua kaikista asioista, lakiehdotuksiin ei anneta aikaa tutustua ja päätökset juntataan läpi väkisin. Tätä kutsutaan rakenteelliseksi korruptioksi. Lisäksi Suomen osalta päätösvalta on tärkeimmissä asioissa epädemokraattisissa EU-elimissä, joka on paljolti markkinatalouden ja rikkaan eliitin ohjailtavissa. Samoin on tilanne USA:ssa, jolla on suuri valta maailman toimintaan mm. omistamansa median ja sotilaallisen ylivoimansa takia.

K: Tulisin mielelläni mukaan parantamaan maailmaa, mutten saa sivuiltanne selvää miten toimia.
V: Olemme organisaationa vasta alkuvaiheessa, joten toimintamalleja haetaan kokeilemalla. Lisätietoja kohdassa ”Tule mukaan MUN-GOon!”. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan mitä voisit tehdä!

K: Olette hyväntekeväisyysorganisaatio, miten?
V:
MUN-GOn tärkein tapa tehdä hyväntekeväisyyttä on tehdä konkreettisesti hyvää. Pyrimme tuomaan ihmisten ja sitä kautta maailman päättäjien tietoon faktoja, asenteita ja neuvoja, joilla maailmanlaajuinen muutos parempaan on mahdollista. Toinen keinomme on muuttaa ihmisten asenteita niin, että hyväntekemisestä tulee tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Maailmassa on jo valmiiksi miljoonia hyväntekeväisyysorganisaatioita ja MUN-GO pyrkiikin ohjaamaan ihmisiä suoraan näiden pariin. Kolmantena keinona jakaa rahaa kannustimina hyviä asioita edistäville ihmisille.

K: Kannustatteko vallankumoukseen?
V: Emme kannusta mihinkään mistä ei ole hyötyä kaikille, emmekä myös väkivaltaan tai anarkiaan. Silti suuria muutoksia täytyy tapahtua, jotta maailma ja samalla Suomi pelastuu meitä uhkaavilta asioilta. Oikeastaan vallankumous on jo käynnissä ja se on nimeltään Tiedon Vallankumous. Se alkoi sillä hetkellä kun Internet keksittiin ja sen ansiosta valtaapitävien sensuurin läpi on päässyt ja pääsee koko ajan yhä enemmän tietoa maailmamme tilan todellisista syistä ja syyllisistä. Me pyrimme olemaan puolueeton neuvottelutaho kansan ja eliitin välissä varmistaen, että muutokset tapahtuisivat väkivallattomasti.