HYVÄÄ TEKEVÄT YHDISTYKSET

Hyvää voit tehdä paitsi yksin, myös monen eri yhdistyksen kautta. Näillä on jo valmiiksi toimintaa ja joukkovoimalla on helpompi vaikuttaa asioihin.

MUN-GOn tarkoitus on promotoida Hyväntekemistä elämäntapana joka puolelle Suomea. Tulemme luomaan yhteistyöverkoston hyvää tekeville yhdistyksille, ryhmille ja aatteille, jotta nämä voivat keskenään suunnitella esim. rekrytointitapahtumia ja markkinointia.

Tavoitteena on saada jokainen suomalainen liittymään edes yhteen yhdistykseen, jonka toiminnan kokevat itselleen läheiseksi. Aluksi olemme tietysti tyytyväisiä edes muutamiin uusiin jäseniin per yhdistys, sillä suurin osa yhdistyksistä kärsii jäsenten puutteesta, varsinkin nuorten sellaisten.Tulemme tekemään promootiota kouluilla ja pyrimme yhteistyöhön kuntapäättäjien kanssa, sillä hyväntekemisen lisääntyminen kotipaikkakunnalla on kaikkien etu.

MUN-GO ei ota kantaa siihen, mitä hyvää pitää tehdä tai miten, vaan kannustaa kaikkeen hyväntekoon. Maailmanparantaminen lähtee ruohonjuuritasolta, Sinusta ja minusta! :)

Nyt ”HYVÄNTEKEMINEN ELÄMÄNTAVAKSI” -toiminta on aloitettu Raumalla. Jos olet kiinnostunut vetämään toimintaa omalla kotipaikkakunnallasi, ota yhteyttä!

 

HYVÄÄ TEKEVÄT YHDISTYKSET:

RAUMA

Rauman Seudun Luonnonystävät ry
http://www.sll.fi/satakunta/rauma

SPR Rauma Ystävätoiminta
http://rednet.punainenristi.fi/node/12209

Kulttuurinen Nuorisokeskus ry Cultural Youth Center
https://www.facebook.com/pages/Kulttuurinen-nuorisokeskus-kulabocom/335638173017

Rauman Seurakunta
http://www.rauma.seurakunta.net/

Rauman Seudun Katulähetys ry
http://www.raumanseudunkatulahetys.fi/

Kaikki hyvää tekevät yhteisöt ja yhdistykset ovat tervetulleita yhteistyöhankkeeseemme.
Ilmoita oma yhdistyksesi Mikaelille: mikael@mun-go.com!