Lisää biisejä valmiina, NYT KAIKKI SUOMEN PARHAAT KASARIMUUSIKOT HETI MUKAAN PROJEKTIIN!

Tämän viikon nauhoituksissa saatiin valmiiksi 1½ kappaletta maailmanrauhan puolesta eli EXCUSE FOR THE WAR ja WHO LIVES BY THE SWORD… (biisistä on valmiina vasta vain kertosäe, sävellysapua kaivataan!) Lisäksi valmistui 2 muuta MUN-GO-biisiä: ensimmäinen suomenkielinen biisi RASKAAT TYÖT, RASKAAT HUVIT, sekä LITTLE BOY.
Kaikki biisit kuunneltavissa Mikseri.netissä!

MUISTUTUS AIKATAULUN KIIREELLISYYDESTÄ:
Yhdysvaltain presidentinvaalit käydään 6. marraskuuta 2012, mistä alkaa lähtölaskenta Iranin sodalle ja sitä kautta riski suurvaltojen väliselle Isolle Mittelölle. JOS kuvittelemme, että meillä on pienetkin mahdollisuudet saavuttaa asema Neutraalina rauhanvälittäjänä/tahona jonka ideoita kaikki kuuntelevat, valmista musiikkia täytyisi heti päästä esittämään ympäri maailmaa.

JOTEN KAIKKI PARHAAT VAPAAT (KASARI)MUUSIKOT HETI KASAAN RAUMALLE!
Ideoita kännykkä-äänityksinä on nyt yli 500:aan biisiin, joista ideoita maailmanrauhan turvaamiseksi n. 50:een biisiin. Saan muusikkoveljeni avustuksella äänitettyä valmiiksi kotistudiossa muutaman biisin viikossa, mutta nyt on tosiaankin kiire ja tarvitsen nopeasti lisää apua! Pystyisin helposti neuvomaan ja organisoimaan samanaikaisesti 5-10 muusikkoa/bändikokoonpanoa biisien säveltämisessä, sovittamisessa ja äänittämisessä. Annan yleensä puolivapaat kädet toteutukseen, biisin hyvyys ratkaisee. Voit tehdä äänitykset omalla paikkakunnallasi tai sitten tulla tänne Raumalle, jossa majoitus järjestyy isommallekin porukalle. Jos kiinnostaa, soita minulle heti puh 040 745 0503 /Mikael!!!