Naked Truth

MUN-GO UNITED BÄNDIT

NAKED TRUTH logo

NAKED TRUTH

Yksinkertaisia totuuksia monimutkaisesta maailmasta.
Kun ihmiset nukkuvat ja hukkaavat asioiden tärkeysjärjestyksen: NAKED TRUTH

Olemme osa MUN-GO Maailmanpelastusprojektia,
johon toivomme kaikkien muusikoiden liittyvän.
Vain yhdessä toimimalla saamme maapallon pelastumaan.

Nyt on vihdoin aika lopettaa laulamasta humpuukiaiheista. Juhlia ja bilettää ehtii myöhemminkin. Ihmiskuntaa uhkaavat ongelmat ovat paljon vakavampia ja akuutimpia kuin ihmiset ymmärtävät. Syynä on kaupallisen mediamme sensuuri.

Uuden Musiikin Kilpailu kuten kaikki muutkin paljon massoja liikkeelle saavat viihdemuodot pitäisi käyttää ihmisten herättelemiseen unesta. Euroviisut lähes 200 miljoonalla tv-katsojallaan on ainutkertainen mahdollisuus vaikuttaa. MUN-GO Maailmanpelastusprojekti on tehnyt jopa oman kannustusvideon kaikille muusikoille, jotta nämä ottaisivat osaa UMK:uun / Euroviisuihin.

Toivomme vihdoin tälle vuodelle tuomareita/karsintaraatia, joka ottaa huomioon maailmantilanteen. Suomi ei selviä tällä menolla tulevista globaaleista uhista, eikä kukaan muukaan. On täysin vastuutonta selittää, että Euroviisut/UMK on pelkkä musiikkikilpailu. Se voi olla ihmiskunnan pelastus, jos sinne valitaan artisti, joka on vakaasti päättänyt tehdä asioille jotain. Se voi olla myös ainoa mahdollisuus Suomelle selvitä Suurvaltojen välisestä tulevasta sodasta.

Kilpailukappaleemme on Vain Yksi Luonto.
Laulajana Hanna Palomäki.
Kappaleen taustalla on MUN-GOn toiminnanjohtaja Mikael Kivivuori

Kotisivut: www.mun-go.com/nakedtruth
www.mun-go.com
www.suomenpelastusprojekti.fi
www.facebook.com/maailmanpelastusprojekti

Sähköposti: mikael@mun-go.com