MUSIIKKIA

 MUN-GOn MUSIIKKIA VOIT KUUNNELLA ILMAISEKSI OSOITTEESTA:
WWW.MIKSERI.NET/MUN-GO

KAPPALEIDEN SANOITUKSET LÖYDÄT SOITTOLAATIKON KOHDASTA ”SANAT”

MUSIIKKI-MUN-GOLLE ON PERUSTEILLA OMAT NETTISIVUT, JOSSA MM. LISÄÄ TIETOA BIISEISTÄ, KEIKOISTA, MUUSIKOISTA JA PALJON MUUSTA. SEURAA MUN-GON FACEBOOK-SIVUJA KUULLAKSESI MUSIIKKI-SIVUSTON ETENEMISESTÄ!

MUN-GO-musiikki ei ole perinteistä musiikkia, sillä sitä tehdään sanoman ehdoilla. Musiikki on projektissamme vain yksi maailmanpelastustyökalu muiden joukossa, mutta toisaalta se on myös keihäänkärki, jolla on suurin mahdollisuus levittää tietoisuutta MUN-GOsta ympäri maailmaa.

MUN-GO-musiikkia voi tehdä kuka tahansa. Jos teet musiikkia hyvän puolesta, teet silloin MUN-GO-musiikkia. MUN-GO-säätiö pyrkii edistämään sanomaltaan parhaiden kappaleiden leviämistä ympäri maailmaa esim. kokoelmalevyjen ja yhteiskiertueiden avulla.

Nykyiseen MUN-GO Original -biisintekoryhmään kuuluu muusikoita Rauma-Turku-Tampere-akselilta. Tämän ydinryhmän lisäksi on perusteilla MUN-GO UNITED -yhteistyöorganisaatio kaikille itsenäisille maailmanparantamisesta kiinnostuneille artisteille ja bändeille.

MUN-GOn tavoite on olla ”Maailman Coveroiduin Bändi”, vaikka olemmekin oikeastaan useiden bändien yhteenliittymä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi pyrimme tarjoamaan porkkanoita lahjakkaille ja oman soundin/tyylin omaaville artisteille ja yhtyeille mm. poikkeuksellisen suurten jälleensovitusosuuksien myötä. Kuten aiemmin tuli todettua, kaikki menee maailmanpelastamisen ehdoilla.