VIIHDETTÄ

MUN-GO tuottaa myös monenlaista viihdettä maailmaa parantaakseen mm. musiikkia, elokuvia, esityksiä, huumoria, musiikkivideoita…

Moni voi ajatella, että viihde vie uskottavuuden tärkeiltä ajatuksilta ja näin heikentää mahdollisuuksiamme muuttaa maailmaa.
Asia on täysin päinvastoin. Nimittäin maailmassa on jo ennestään huimasti erilaisia ihmisiä ja organisaatioita, joilla on ammattitaitoa ja tarkkaa tietoa maailmaa uhkaavista asioista ja myös hyviä ratkaisumalleja ongelmien hoitamiseksi. Ongelma on siinä, että he eivät saa julkisuutta. Tämä johtuu osaksi siitä, että näiden asioiden julkituonti olisi haitallista valtamedian omistavien korporaatioiden lyhytaikaisille eduille ja osaksi median viihteellistymisestä.

Tässä MUN-GO tulee esiin: Koska viihteellä on perusteettoman suuri painoarvo nykyaikaisessa mediassa, tärkeiden asioidemme läpilyöntiä julkisuudessa ei voi estää mikäli pystymme tekemään tarpeeksi hyvää tai ainakin yleisöä kiinnostavaa viihdettä. Tylsiä asiantuntijoita ei kukaan kuuntele, mutta suuri artisti tai tähti saa tyhmillekin ajatuksilleen heti miljoonayleisön.

HUOMIOITAVAA!
MUN-GOn viihde, kuten musiikki, ei välttämättä edusta aina täysin MUN-GOn virallista linjaa, sillä tarkoituksena on houkutella viihteen keinoin mahdollisimman monta ihmistä tutustumaan MUN-GOn hyvään sanomaan kokonaisuudessaan. Älä siis ota kaikkea kirjaimellisesti ja ymmärrä, että mahdollisilla ylilyönneillä ja provosoinneilla on hyvä tarkoitus.